Stikkord

, , , , , , ,

Nat Wolff – en ung og spennende stjerne

Politikontoret havnet i tannlegekontoret til Olaf Gravdal, apoteket ble plassert i lokalene til Ingvald Torkelsen og Otto Ulriksen ble «kastet ut» av leiligheten sin på Almerket. En haug med filmfolk, skuespillere, klappere, lysfolk og vi vet ikke hva, skulle ha plass og Otto måtte ta seg en tur ut noen timer. Parkeringsplassen ved kirka måtte delvis tømmes. Nordisk Film og selveste Hollywood var i fullt arbeid. Og borte i Bråtateigen kom Nat Wolff spasende med ett eller annet i blikket. Nat Wolff er kjempepopulær blant de unge som jo har greie på slikt. Og ei av motspillerne er norske Iben Akerlie. Vi er mest kjent med Elvis Presley og Elisabeth Taylor.

Filmteamet drar videre etter fredagens opptak til Kinsarvik og videre til Eidfjord. Filming der også. Jeg er usikker på hva filmen skal hete, om det er «Mortal» eller «Torden».

Båtateigen var også populær i den forrige turistida

Odda har ikke blitt verdenskjent siden Slaget i Skrevet i 1931. Men nå har det begynt å røre i til del voldsomt på grunn av Trolltunga.

Folk kommer fra hele verden for å oppleve fjellet og den dyvåte vestnorske sommeren. Rett nok viste en amerkansk film – «Kiss me Kate» – i filmens åpning et prospektkort av Nils Løyning. Noen sekunder – en  vakker plass i Liechenstein. Det var i 1953 og Hollywood hadde ikke hørt om vakre Hardanger. Nå vet de mer. Ellers så skal Tom Cruise herje på Prekestolen. Jeg vet ikke, men det er mye mulig det er «Mission 23» eller noe.

Neste høst vil vi se et eventyr bygget på norske eventyr og internasjonal mystikk. Servert oss av Nordisk Film med samabeidsparnere.

 

Reklamer