Stikkord

, , , ,

Sjefen for Norwegian Bjørn Kjos. Smiler han fordi flyet er tomt ?

«Ikke reis med Norwegian, så sant du kan unngå det». Stort mer uprofesjonelt enn det det verdensomspennende flyfirma Norwegian har klart få  til, skal det vanskelig kunne gjøres. Først er det unge korpsmusikere som skulle Berlin, senere 14 år gamle fofballglade oddinger som skal til Barcelona for å delta i fotballturnering. Felles for både fotballspillere og musikere at de har spart i to, tre år for denne begivenheten. Så får de beskjed om at flyene de skulle reise med, er innstilt. Norwegian klarte ikke å skaffe piloter !!

Hallo ! Stort mer håpløst kunne ikke en forklaring være. Og mens det dukket opp flere grupper som har lidd den samme skjebne som oddingene og musikerne fra Bergen , så blir sinne videre og bredere. Og det eneste som er sikkert nå: ALDRI MER NORWEGIAN. Det er ingen som stoler på et flyselskap med en slik oppførsel. De ga ikke en gang skikkelig informasjon. Og de tilbød hotellplass som ikke fantes, for de som fantes var for dyre.

Vi vet ikke hvordan det går med alle ungdommene, men her er sjefen for Norwegian, Bjørn Kjos. Det er han dere – alle sammen – og en og en bør snakke med. Ring ham.

Reklamer