Jangen

Litt før i tida så eg sånn ut.

Litt før i tida så eg sånn ut.

Jan Gravdal eller Jangen:

Født i Odda en svinkald februarsøndag i 1942.

Tidligere journalist i Haugesunds Avis i Odda fra november 1970 til 1. april 2004.

Forfattar av: Lindstrøm, Den første harding, Den andre harding , AS Tyssefaldene. Kvit terror, Tre bloggbøker, 1200 ca bloggartikler

Ellers gift med Marit Synnøve fra 15. april 1961. Har tre døtre, Anne (56), Gunn (54), Marie (32). Åtte barnebarn og fire oldebarn – foreløpig. (per juli 2017)

Fikk en kraftig hjerneblødning i 2007 og ble lammet i høyre side. Kan prate, men bør holde kjeft når iveren tar overhånd. Det blir bare surr ut av det.  Skriver med venstre hånd, bommer av og til og bruker dobbelt så lang tid.  Har ellers trent med fysio hele tida. Flinke folk. Ønske ?  Etter at det skal gå bra med familien min,  skal jeg slåss for ei flott framtid for Odda. Stedet har fortjent det. Og jeg har sett hva som skal til.

Reklamer

5 thoughts on “Jangen”

  1. Ingebjørg Nesbø Jordal said:

    Ja det er tøffe tak ein må gå igjennom i livet. Men du har meistra det godt. Det står respekt av det du har klart Jangen. Stå på!!

  2. Tusen takk

    • At du har mestra motgangen og slitet bra, er jeg helt enig i.Husker den første tøffe tida , Jan. Du imponerte stort.Og gjør det fremdeles.Stå på! Mvh¨’Nappe

  3. Heisann. Det flott og lese bloggen din. Er utflyttet odding og tyssedøling. Kjekt og lese om gamle tider. Trist og høre om sykdommen din, men ut fra det eg leser høres det ut som humør og kampvilje er på plass. Stå på . Vi er mange som venter på mer godt stoff fra deg.

  4. Jeg takker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s